Campral

Tablet 333 mg; 84-504 piece(s)

Online apotheek Koop nu

Overzicht

Alcohol hoeft je leven niet te verwoesten. Men kan een slechte gewoonte altijd opgeven. De weg van alcoholmisbruik naar een gezonde levensstijl is niet eenvoudig, maar een geïntegreerde aanpak van het probleem maakt therapie effectief. Een belangrijk onderdeel van genezing is het nemen van ondersteunende medicatie, dewelke het makkelijker maakt alcohol op te geven. Zulk een medicatie wordt officieel verkocht in België en andere EU landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland, enz…). Stel het gevecht tegen een slechte gewoonte niet uit tot morgen!

Campral kopen in België

Alcoholmisbruik heeft een negatieve impact op een persoon’s fysieke en mentale gezondheid. Medicatie voor alcoholisme is essentieel om ziektes te behandelen.

Vooraleer je Campral kan kopen heb je het advies van een gekwalificeerd arts nodig, die een medicament uitkiest op basis van de patiënt die hij voor zich heeft (je kan bv geadviseerd worden Antabuse te proberen).

Campral wordt verkocht in officieel erkende buurtapotheken. Tabletten kunnen ook gekocht worden in legitieme online apotheken.
Het is belangrijk je te verzekeren dat zo’n site is geautoriseerd om prescriptiemedicamenten te verkopen. Je kan best geen risico’s nemen en enkel kopen van betrouwbare aanbieders. Je hebt in de meeste Europese landen online toegang tot zulke sites.

Kan ik Campral zonder voorschrift kopen?

De Belgische wetgeving laat de verkoop van slechts een beperkt aantal medicijnen toe zonder voorschrift. Campral behoort niet tot die groep. Iedere bonafide apotheek zal je een doktersvoorschrift vragen voor dit medikament. Wanneer men het niet vraagt weet je dat je met een illegale verkoper te maken hebt. Als je met zulke mensen samenwerkt kan je niet enkel problemen krijgen met je gezondheid maar ook met de wet. Een alternatief voor doktersbezoek is om een digitaal voorschrift te verkrijgen bij de online apotheek waarbij je koopt. Hiervoor dien je een gedetailleerd online formulier in te vullen, hetwelk onmiddellijk wordt geëvalueerd door een arts. Gebaseerd op de medische informatie die je gegeven hebt doet deze een aanbeveling voor de aankoop van gepaste medicatie.

Hoe Campral online bestellen

Pillen online bestellen heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • de mogelijkheid om online een voorschrift te verkrijgen;
  • snelle bestelling op een voor jou gepast moment;
  • express levering;
  • anonieme transacties.

Als je Campral nodig hebt om alcoholverslaving te bestrijden, koop dan enkel van een officieel erkende verdeler. Op de website van het bedrijf selecteer je het juiste medicijn en volg je enkele eenvoudige stappen:

1. Vervolledig eerlijk de medische vragenlijst.

2. Verkrijg een aankoopaanbeveling en een online voorschrift.

3. Kies een methode van levering en betaling.

4. Ontvang je medicijn binnen de 24-48 uren.

De prijs aangegeven op de website omvat alle gerelateerde diensten. De klant betaalt niet voor de consultatie. De voorschrift en de factuur staan op aparte ontvangstbewijzen.

De werking van Campral (acamprosaat)

Campral tabletten faciliteren de ontwenning van alcohol in geval van verslaving. De Universiteit van Pennsylvania onderzoekt of het kan gebruikt worden voor de behandeling van cocaine verslaving.

Acamprosaat is het actieve ingrediënt in Campral. De belangrijkste taak van deze substantie is het minimaliseren van ontwenningsverschijnselen die optreden bij het stopzetten van alcoholconsumptie. Het stabiliseert neurotransmissie, versterkt de productie van taurine en verbeterd REM slaap. Dankzij deze ondersteuning wordt het opgeven van alcohol minder pijnlijk.

Hoe Campral 333 mg innemen

De in te nemen dosis acamprosaat hangt af van het gewicht van de patiënt. Bij een gewicht tot 60 kg is de dagelijkse dosis 4 tabletten, of te wel 1332 mg van het actieve bestanddeel (2 in de ochtend, 1 op de middag en 1 in de avond). Bij een gewicht boven de 60 kg is de dagelijkse dosis 6 tabletten, of te wel 1998 mg van het actieve bestanddeel (2 in de ochtend, 1 op de middag en 1 in de avond).
De tabletten moeten oraal ingenomen worden op een lege maag met een goede scheut water. Het innemen van het medicijn tijdens of na de maaltijd verminderd haar effectiviteit gevoelig.

Voorkom overdosis. Het vermeerderen van de hoeveelheid medicatie zal de effectiviteit van de therapie niet versterken. Je zal er eerder acute diarree van krijgen.

De duur van de behandeling moet minstens 3 maanden bedragen. De aanbevolen duur om een stabiel resultaat te verkrijgen is 12 maanden.

Bijwerkingen en tegenindicaties

Vrouwen die borstvoeding geven en patiënten met zwakke nierfunctie mogen geen Campral tabletten nemen. Wanneer een vrouw niet kan stoppen met drinken mag ze enkel Campral innemen als ze stopt met borstvoeding te geven.

Meest voorkomende bijwerkingen:

  • diarree;
  • afgenomen seksueel verlangen;
  • jeuk of irritatie.

Acamprosaat kan erectiestoornissen veroorzaken bij mannen.  In dat geval moeten zij de arts verwittigen.

Doe navraag bij je dokter over de volledige lijst van mogelijke negatieve reacties en bestudeer de bijsluiter grondig.

Gebruikservaringen

Op het internet vind je medische forums en websites voor diegenen die proberen te stoppen of reeds gestopt zijn. Ex-verslaafden die hun probleem hebben opgelost geven positieve reviews voor medicatie-therapie voor alcoholverslaving.

Het gebruik van Campral 333 mg vereist bijkomende psychotherapie. Sommige patiënten ontvangen deze in opvangcentra voor alcohol- en andere drugsproblemen. Het voorkomen van negatieve reviews is te verklaren door individuele gevoeligheid aan tabletten, bijwerkingen in sommige patiënten of het verkeerd toepassen van de behandeling.